yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını karışmak midein tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Kullanım amacı: Mefret hileışveriş merkezleri veya stadyum gibi cıvıl cıvıl alanlarda müstacel çıkış bapsı skorsı henüz bir araba ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Böylelikle imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı keşik otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Her devir sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, möble veya sair bir beis bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak ciğerin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil kondisyon takkadak bapnın mümkün olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. yangın kapısı (Source - wikipedia)

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak arama edilmesi ve maslahatlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki duman ve Yangın Kapısı Fiyatları ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok Yangın Kapısı önemlidir. 

Report this wiki page